RECENZE - ZPĚTNÁ VAZBA KLIENTŮ

Formulář na zpětnou vazbu naleznete dole pod recenzemi

19.05.2016

Každý výlet do Drážďan nemohu nijak jinak hodnotit než opět na výbornou. Vše bez problémů a zmatků. Již po několikáté jsem měla možnost se přesvědčit, že lidé z Engeltouru svou práci umí. Těším se na další cestu s vámi. Moc děkuji. Radka Špétová

28.03.2016

Dobrý den, velice děkujeme s celou rodinou za páteční výlet na "Velikonoční Děčínský Sněžník". Výlet se nám velice líbil a paní průvodkyně paní Markéta Horčičková byla velice milá a příjemná.  Těšíme se na další výlet. 
Ještě jednou děkujeme za krásný den.
Kateřina Šklíbová s rodinou

20.3.2016

Dobrý den.

19.3. 2016 jsem byla s vámi opět v Drážďanech a moc ráda bych poděkovala paní Horčičkové za krásně strávený den.Organizace, vstřícnost a ochota je zkrátka na 1 s hvězdičkou. Vše proběhlo bez stresování, zmatků a to včetně přestupů.Určitě do budoucna tuhle cestovku opět využiji. Mohu jedině doporučit.

Ještě jednou moc děkuji.

Radka Špétová

12.2.2016

Dobrý den,

děkujeme za pěkně strávený den a možnost nakoupit si tolik levných věcí. Cesta vlakem byla moc příjemná a výhledy okouzlující! Koukala jsem na vaší jarní nabídku a určitě si něco vybereme. Láká nás ZOO a kvetoucí kamélie.

Marta Veselovská

25.12.2015

Dobrý den,

adventní zájezd 19. 12. neměl chybu! Moc se nám líbila výstava Tři oříšky pro Popelku. A průvodci byli také fajn, cesta byla perfektně zorganizovaná a program prokombinovaný, takže jsme stihli i výstavu na zámku, i prohlídku a ještě něco nakoupili.

Děkujeme

Miluše Petrůvová

8.12.2015

Dobrý den, chci vám poděkovat za moc pěkný den strávený v Drážďanech. Štolovou slavnost jsme si užili a nakoupili i nějaké pěkné věci v PRIMARK. Škoda, že v obchodech nebylo méně lidí, jinak to nemělo chybu. Velký obdiv patří průvodkyni Evě, která zvládla perfektně cestu zpět, komplikovanou ze strany ČD a i přes to všechno jsme nakonec stihli plánovaný spoj. Chystáme se s vámi zase na jaře na nějaký kombinovaný výlet.

Eliška Bartáková a Petra Rychlá

30.11.2015

Dobrý den, ráda bych Vám poděkovala za sobotní výlet do Drážďan.
Paní průvodkyně byla úžasná, milá  a 100% nás o všem informovala.
Takže ještě jednou moc a moc díky. S pozdravem a přáním příjemného dne a mnoha spokojených klientů. Rodina Hofmannova


24.11.2015

Dobrý den. Děkuji moc za zájezd do Dresdenu, bylo to super.
Chtěla jsem se zeptat, jestli stejný zájezd nebudete pořádat buď 26.12. nebo 28.12. po povánočních slevách. Ráda bych jela znovu. Už máme seznam, co tam nutně potřebujeme :)
S pozdravem
Lucie Kateřina Paredes Oré


21.11.2015

Zdravím a děkuji za hezký výlet. Byl perfektně zorganizovaný a váš průvodce Frodo

byl moc milý.

Já mám bohužel smutný zážitek. Kdosi mi ukradl

z batohu desky se všemi doklady a hlavně platební

kartou. Během čtvrthodiny vybral běžný účet.

Alespoň doklady se našly a poslal mi je jeden hodný

pán z Mostu.

Alena Culková


16.11.2015

Dobré ráno přeji,

za nás tři holky to byl perfektní výlet, moc děkuji za vše, prostřednictvím tohoto emailu děkuji i průvodci, nemohu nic vytknout.

Rádi v budoucnu využijeme výletu z Vaší nabídky

Přeji hezké dny,

Margareta Paclíková


12.11.2015

Dobrý den,byla jsem s p.Řezníčkovou 6.9 na výletu v Německu.Moc se nám to líbilo i když počasí nám nepřálo.Bohužel nemůžeme využít vaše zimní nabídky .Pokud budou výlety na jaře ,určitě se budeme těšit na Vaší nabídku a pojedeme s Vámi.
Děkujeme a těšíme se na další výlety.
R. Plšková

9.11. 2015

Přeji dobrý den, dovolte mi touto cestou poděkovat Vašemu panu Frodovi za pěkný přístup a výbornou organizaci zájezdu 7.11. do Drážďan. Veselý sympaťák se nám věnoval s maximální péčí. Děkuji Marta Petráková

30.10. 2015

Dobrý den,

24. 10. 2015 jsme s vámi byly na zájezdu Bad Schandau a Drážďany.

Na výletu panovala všeobecná spokojenost, průvodci velmi sympatičtí , mladý hoch, co provázel po Drážďanech nám dokonce při cestě zpět ve vlaku udělal

dodatečnou prohlídku s obrázky - má  kolegyně měla bolavou nohu a tak jsme prohlídku vzdaly.  Na 18 letého kluka fantastický výkon!!!!

Fakt se Vám to povedlo. Sice jsme už starší harcovnice, nicméně mezi tím mládím, co jezdí do Primarku jsme se cítily dobře.

Měly bychom, pokud nás neskolí zdraví, zájem o výlet na lodičkách přes  soutěsky kolem Labe a Bad Schandau, jestli budete příští rok dělat, prosíme informaci.

Sledujeme to zároveň  na vašich www. stránkách

Zdravím Vás a oba naše průvodce

Lenka Bartošová


26.10.2015

Dobry den, dne 24.10 jsem byla s kamaradkama s Vasi CA v Drazdanech na nakupech v Primarku a byly jsme nadsene. Chceme moc pochvalit pruvodce Dominika, alias Froda, je to vtipny mladik a zprijemnoval nam cestu vlakem, byl to uzasny, skvely den a urcite jsme nejely s vama naposled.
Dekuju MOC
S pozdravem
Miroslava Nováková


26.10. 2015

Dobrý den.

V sobotu 24.10. jsem se zúčastnila zájezdu do Drážďan a musím  pochválit vaše průvodce. Oba páni byli velice vstřícní, milí a hlavně "Frodo" byl velice společenský a zábavný. Nenastal žádný problém, veškeré přestupy díky nim byli absolutně bezproblémové a cesta rychle utíkala. Určitě vaši cestovní kancelář příště opět využijeme :-)

Moc děkuji za velice krásný den, který jsem díky Vám mohla zažít a navíc i levně:-)

S pozdravem Martina Filipová


27.9. 2015

Dobrý den,
byli jsme s Vámi 19.9.2015 v Drážďanech.
Moc se nám výlet líbil - spokojenost i s průvodci.
Děkujeme a bude o Vás vyprávět všem známým.
Ať se Vám daří.
Moravcovi, Moravská Třebová
PS: ještě by chtělo zajistit výjezdy i z Moravy

14.9. 2015

Dobrý den,
chci vám poděkovat za neskutečný zážitek s vaší cestovkou. Nejen místo zájezdu Bastei bylo famózní, ale i celá akce úžasně naplánovaná a skvěle nachystaná. Klobouk dolů, vážně super. Ještě jednou obrovské díky!


6.9. 2015

Dobrý den,
rád bych Vám poděkoval za organizaci zájezdu. Pořídili jsme levně
spoustu věcí do šatníku. Mrzí mě, že jsme se nestihli účastnit
prohlídky, ale třeba někdy příště. Omlouvám se ještě, že jsem vám
zkazil fotku z jídelního vozu. Neuvědomil jsem si rychle, kdo a proč
nás fotí, tak to byla taková automatická reakce.
Mějte se hezky,
Vítězslav Plachý


2.9.2015

Moc Vám děkuji za krásný dnešní výlet.Fuksová


14.06.2015

Dobrý den,
chtěly jsme Vám s kamarádkou poděkovat za sobotní výlet (13. 6.) do Drážďan, ale už jsme Vás při výstupu z vlaku nepotkaly. Tak děkujeme i za Vaše příjemné vystupování.
S pozdravem P. Jičínová


4.5.2015

Dobrý den,
velice děkujeme za fotky, je to milé. S výletem jsme byli moc spokojeni a rádi opět Vašich služeb v budoucnu využijeme.  Ještě jednou děkujeme za hezké zážitky a fotky a přejeme Vám hezký den :-) H. Petrová a J. Sedláček


03.05.2015

Dobrý den,včera jsem se zúčastnila s kamarádkou nádherného zájezdu s vaší CA do Drážďan.
Byla jsem nadšena organizací ,ochotou a vstřícností.
Velice ráda s vámi zase pojedu,a už lákám na výlet dceru.
Ještě jednou velký dík.
Marta Brixíová

VAŠE HODNOCENÍ

Kontakt

CA Engeltour IČ: 03758575

číslo účtu: 3768245359/0800
telefon: 604323224 engeltour@centrum.cz